Despre noi

Bine ati venit!

Salut, numele meu este Silviu si de 12 ani ma dedic promovarii turismului din Romania. M-am nascut in Tecuci,insa în primii sapte ani din viata am locuit în Chilia Veche, un bătrân sat pescăresc din Delta Dunării. Casa parintilor era des călcată de prieteni din toate colturile tarii, mie revenind-mi sarcina de a le fi ghid, poate și de aici mi se trage acest drag de Delta.

Absolvent al Facultății de Psihologie, m-am reîntors în micul oraș dunărean, în mica urbe pestriță datorita etniilor ce conviețuiesc de sute de ani în armonie, oferind un farmec aparte orașului Tulcea. Gandurile mele au ramas tot la meleagurile natale si la frumusetea Deltei. Se spune ca odata ce ai gustat apa din Dunare, te indragostesti iremediabil de acele locuri , iar acest lucru pentru mine, a fost adevarat. Mi-am dat seama ca nu voi putea sa imi petrec opt ore pe zi intr-un birou si am decis sa infiintez o firma de constructii si una in domeniul turismului.

De-a lungul timpului fiecare experienta si fiecare moment trait mi-a aratat ca locul meu este in Delta, iar astazi imi doresc ca tot mai multi oameni sa se poata bucura de toate frumusetile pe care le are aceasta de oferit.