Excursie de o zi

O zi intreaga in excursie 

Durata excursiei este de 9, 10 ore si costa 180 de lei de persoana, suma la care se adauga 25 de lei costul inchirierii unei masini in Letea.

Traseul catre padurea Letea este unul dintre cele mai spectaculoase, fiind destinatia de vis pentru toti cei care vor sa se bucure de o zi in natura pentru a-i admira toate frumusetile. Pasari rare, cai salbatici, nuferi si vegetatie, aici vei gasi de toate. Bucura-te de biodiversitate in cadrul acestei excursii pe care o organizam si ramai cu amintiri de neuitat.

Excursia de o zi in Delta Dunarii iti ofera timp mai mult decat suficient pentru a fi purtati catre atmosfera deosebita a zonei. Se fac constant popasuri pentru a profita de aerul curat si pentru admirarea tuturor vietuitoarelor specifice regiunii.

Totul incepe in Tulcea si ne poarta catre canalul 36, Garla Sireasca, Sontea si continua cu lacurile Nebunu si Fortuna, pana la canalul Sontea Lata, Olguta si Mila 23, Dunarea Veche. Traseul include canalul Eracle, dar si lacurile Trei Iezere, La Amiaza, Bogdaproste, alaturi de Dunarea Veche, Canalul Mageru, satul Letea, urmand ca de aici sa aiba loc intoarcerea catre Tulcea.

Iubitorii preparatelor pescaresti au posibilitatea de a servi pranzul in Letea. Cele mai delicioase preparate din Delta Dunarii, cu siguranta, se pot servi aici, preturile fiind de numai 60 de lei.